AUREA KODIT OY, Oulu
AUREA KODIT OY, Oulu

Kerrostalo | 3h, kk, kh

Torikatu 12 B 13, Oulu

Hinta

204 000 €

Koko

67 m²

Vuosi

1960

Aivan Oulun ytimestä Torikadun ja Pakkahuoneenkadun kulmasta As Oy Meriteerestä kuudennen kerroksen tilava kolmio merinäkymillä. Hyvin hoidettu ja arvostettu taloyhtiö, jossa vastike tällä hetkellä vain euron neliöltä. Tosin heinäkuun alussa vastike nousee 1,7 €/m2, koska taloyhtiössä tehdään porraskäytäväremontti, josta ei tule lainaosuuksia osakkaille. Taloyhtiössä tehty runsaasti perusparannuksia, mm. käyttövesiputkien uusiminen, viemärien pinnoitus, hissien uusiminen lisäkerroksen rakentamisen yhteydessä, ikkunoiden uusiminen. Tämä asunto sijaitsee kuudennessa kerroksessa ja olohuoneesta avautuu näkymät Torinrannan yli Pikisaareen ja merelle. Asunto on läpitalon huoneisto, joten toisesta makuuhuoneesta ikkunat Torikadulle. Asunto on aika lailla alkuperäisessä/vanhassa kuosissa, mutta kylpyhuone on remontoitu todennäköisesti 2000-luvun puolivälin tienoilla. Asunnossa kaksi makuuhuonetta. Makuuhuoneet ovat todella tilavia, toisessa huoneessa avotakka, joten se toimii loistavasti myös olohuoneena. Pinnat päivittämällä saat tästä loistavan kodin joko omaan tai sijoituskäyttöön. Sijainti Oulun keskustassa tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut kävelymatkan etäisyydeltä. Olipa sitten kyse ostoksista, kulttuuritarjonnasta tai ravintoloista, kaikki on lähelläsi. Autopaikkoja on autohallissa kuin myös pihakannella, joten autoilijankin arki sujuu vaivattomasti. Tämä asunto on erinomainen valinta niin sijoittajalle kuin kotia etsivälle, joka arvostaa keskeistä sijaintia, upeita näkymiä ja taloyhtiön hyvää hoitoa. Asunto tällä hetkellä vuokrattuna. Älä anna tämän mahdollisuuden lipua käsistäsi – ota yhteyttä ja tule ihastumaan.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80357167
Sijainti
  • Oulu 
  • Torikatu 12 B 13, 90100
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, kk, kh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
67 m²
Kokonaispinta-ala
67 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
6/7
Rakennusvuosi
1960
Vapautuminen
6kk kaupanteosta. Vuokralaisen vuokrasuhde kestänyt yli vuoden, joten irtisanomisaika vuokranantajan irtisanoessa 6kk. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

204 000,00 €

Velaton hinta

204 000,00 €

Neliöhinta

3 044,78 €/m²

Vastike

Hoitovastike

67,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

67,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 23 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Hoitovastike 1.7.2024 alkaen 1,70€/osake/kk = 113,90€/kk.

Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Yhteisantenni).
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla 30 päivän lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Kuivat tilat maalattu, kylpyhuoneessa laatoitettu Pintamateriaalit (lattia): Kuivat tilat muovimatto, kylpyhuoneessa laatta. Pintamateriaalit (katto): Paneelikatot kaikissa tiloissa.
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Alkuperäinen keittiö. Yhtenäinen tupakeittiö, josta ikkunat ja ranskalainen parveke merinäkymillä länteen. Rosterinen tiskitaso.
Jääkaappipakastin, liesi ja liesituuletin (aktiivihiilisuodatin)
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone remontoitu todennäköisesti 2000-luvun alussa (ei tarkkaa tietoa). Suihku, suihkuseinä, allas, peilikaappi, wc-istuin sekä tilat ja liitännät pesutornille.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Yhtenäinen tupakeittiö, josta ikkunat ja ranskalainen parveke, näkymät merelle länteen.
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi tilavaa makuuhuonetta, toisessa huoneessa kaapistot, toinen huone toimisi hyvin myös erillisenä olohuoneena, sillä siellä on takka.
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Kaapistot ja häkkivarasto.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
564-1-7-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Vuorma Oy, Tero Lehmikangas, info@vuorma.fi, 0447625000
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 17 Parkkipaikkoja: Autopaikat yhtiön hallinnassa. Autohallissa sähköautopaikkoja, pihakannella pistokkeellisia autopaikkoja.

Tehdyt remontit
Kylmä- ja lämminvesiputket uusittu, kaukoluettavat vesimittarit,lämmitysverkoston venttiilit ja termostaatit uusittu sekä verkosto säädetty 2003. Ullakkorakentaminen, korkean osan vesikatto ja hissit uusittu 2007-08. Parkkihallin,liiketilan, pihakannen ja autosähköpaikkojen rak. 2009-10. Pihan alla olleiden pohja- ja sadevesiviem. uusiminen,syväjätesäiliöiden rakentaminen 2010. Asuntojen ikkunat ja parvekeovet,liiketilojen näyteikkunoiden uusiminen 2010-11. Julkisivun mineriitti pintaosien lisäeristys, peltiverhous ja parvekkeiden lasitus 2010-11. Viemäreiden pinnoitus- ja sukitus sekä wc-astioden uusiminen 2014-2015. Yhtiön omistamien C-rapun liikehuoneistojen ja porrashuoneen yhdistäminen Formia Futuren ostamiin C1, C2, ja C3 huoneistooihin ja muuttaminen ravintolatiloiksi Formis.Future Oy:n vuokrasopmiksen mukaisesti ja sen kustantamana (Pata-Ässä). Kaukolämpövaihtimien uusiminen sisältäen automatiikan 2017. Sähköpääkeskuksen ja liittymän uusiminen ja suurentaminen, Sähköautojen 5 latausaseman rakentaminen, Formia Future Oy on peruskorjannut ja muuttanut yhtiön suostumuksella myös M4 a ja V 2 huoneistot ravintolakäyttöön ja on yhdistänyt ne Pata-Ässä ravintolatiloihin niin, että nyt lähes koko C-portaan käsittäv 2 kerrosta käsittävä matala rakennusosa on As Oy:n ja osakkaan huoneistojen osalta ravintolakäytössä 2020. Kellarin käytävätilojen peruskorjaus 2020. Kellarikerroksen tarpeelliset asbestipurut ja siivoukset 2020-2021. Katon korkealle osalle puuttuneiden alipainetuulettimien lisäys ja rännien uusiminen 2023.
Tulevat remontit
Rappukäytäväremontti käynnissä; sis. lukitusjärjestelmän ja huoneisto-ovien uusiminen. Julkisivujen pesu 2024-25. Liiketilojen sähkön syöttökaapeleiden tarkistaminen 2025-27. Pinnoitettujen viemäreiden kunnon tarkistus/kuvaus 2026-28. Vesimittareiden uusiminen 2027-29. Huoneistojen sähkön syöttökaapeleiden tarkistaminen 2029-33.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Energiatodistus vanhentunut 29.5.2023, vanha energialuokka B2007.
Tontin koko
1 537 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Oulun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Meriteeri

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Kaikki Oulun keskustan palvelut lähettyvillä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Taloyhtiön paikkoja hallissa ja pihakannella, mahdollisuus vuokrata. Kansipaikkavuokra 70€/kk, autohallivuokra sähköauton latauspisteellä 105,50€/kk.
Tiedustelut
Tommi Luokkanen, 040 585 7572, tommi.luokkanen@aurealkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tommi Luokkanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

AUREA KODIT OY, Oulu

AUREA KODIT OY, Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.