RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

Erillistalo | 6h, k, rt, kph, s, khh, 2 wc, piha

Sammenkuja 8 B, Kaitaa, Espoo

Hinta

668 000 €

Koko

170 / 188 m²

Vuosi

1995

Löydä uusi kotisi Espoon rauhalliselta Kaitaan alueelta, jossa moderni ja tilava talo odottaa uusia asukkaitaan. Tämä valoisa koti tarjoaa 170 neliötä asuintilaa, johon kuuluu kuusi huonetta, keittiö, ruokailutila, kaksi wc:tä, kodinhoitohuone, kylpyhuone sekä sauna – kaikki kunnoltaan erinomaisessa kunnossa. Talon sydämessä on avara olohuone, jossa varaava takka luo lämpöä ja tunnelmaa kylmiin iltoihin. Keittiö on jokaisen kotikokin unelma vaalean harmaalla kaapistolla ja modernilla varustelulla. Makuuhuoneet on sijoitettu omaan siipeensä, tarjoten yksityisyyttä ja rauhaa. Kodinhoitohuoneesta on käynti suoraan ulos, mikä tekee arjen askareista sujuvampia. Piha on kuin oma pieni paratiisi – aidattu ja tasainen, rajautuen puistoalueeseen. Pihalta löytyy grillikatos, marjapensaita ja istutuksia, jotka kutsuvat viettämään aikaa ulkona. Autolle on katospaikka, jossa sähköpistoke latausta varten. Sijainti on ihanteellinen perheille. Lähellä on päiväkoti, kouluja ja kauppoja, ja Kaitaan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alue on tunnettu rauhallisuudestaan ja läheisyydestään luontoon sekä merenrantaan, tarjoten monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon. Tämä koti on nähtävä paikan päällä kokeaksesi sen ainutlaatuisen tunnelman. Älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä – ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaikasi jo tänään. Lisätiedot ja yksityi Tarja Takkinen-Hirvi 0400 429 190 tarja.takkinen-hirvi@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80355509
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, rt, kph, s, khh, 2 wc, piha
Asuintilojen pinta-ala
170 m²
Muiden tilojen pinta-ala
18 m²
Kokonaispinta-ala
188 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Yhtiöjärjestyksen mukainen (nimellinen) pinta-ala on 200m2, isännöitsijätodistuksen ja yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala on 170 m2, talousrakennuksen pinta-ala on 18 m2. Rakennusoikeus on jaettu talon A ja talon B kesken jaettu puoliksi kummallekin tonttiosuudelle. Tontti B:n osuus kokonaisrakennusoikeudesta on 234 kem. Tontilla B on käyttämätöntä rakennusoikeutta 46 kem.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1995
Vapautuminen
3 kk kaupoista / sop.mukaan

Hinta

Myyntihinta

668 000,00 €

Velaton hinta

668 000,00 €

Neliöhinta

3 929,41 €/m²

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: € / hlö
Lisätietoja maksuista: Taloyhtiö ei kerää vastiketta. Yhtiössä on kaksi taloa, kumpikin vastaa omista ylläpito- ja hoitokustannuksista. B-talon kiinteistövero: 1.516 € v. 2024. Sähkönkulutus 15 013 kWh/v eli noin 217 €/kk v.2023 sisältäen kaiken. Vesi 33,42 €/kk. Omat vesi- ja sähkömittarit. Jätemaksu n.20 €/kk. Veden ja sähkön kulutus kahden hengen talouden mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Ruokailutila heti keittiön yhteydessä, parkettilattia ja maalatut seinät sekä kulku pihalle.
Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: Pääsisäänkäynti katetun terassin kautta. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Yhtiössä ei ole peritty yhtiövastiketta eikä yhtiössä sen vuoksi ole tehty vuosittaista kirjanpitoa viimeisimmän rakennusvaiheen jälkeisenä aikana, jolloin yhtiön tase on pysynyt muuttumattomana. Tontin ja rakennusten lisäksi yhtiöllä ei ole muuta omaisuutta. Yhtiöllä ei ole velkaa. Yhtiön omistamaan kiinteistöön ei ole vahvistettu kiinnityksiä. Yhtiöllä ei ole kiinteistönvakuutusta. Osakkeenomistajat ovat vakuuttaneet tarpeelliseksi katsomassaan laajudessaan hallussaan olevat rakennukset ja muun omaisuuden. Yhtiöjärjestyksen mukaan osakkeenomistajat vastaavat itse hallitsemiensa huoneistojen ja tonttiosuuksien rakentamis- ja ylläpitokustannuksista. Asunnon erilliset wc:t vaativat pintaremonttia. Isännötsijätodistuksen mukaan tontilla B on käyttämätöntä rakennusoikeutta 46 kem, ostaja ottaa vastatakseen rakennusoikeuden lisäselvittämisen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Raportti saatavissa välittäjältä
Kuntotarkastus
Tehty 07.03.2023
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 1516 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: VILP vesi-ilma-lämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys.
Tulisija
Takka ja varaava takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili ja puu
Keittiön kuvaus
Tilava keittiö, jossa vaalean harmaa kaapisto. Ruokailutilan suuntaan lasivitriiniä. Varustus: jääkaappi, pakastin, induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet. Parkettilattia, maalatut seinäpinnat, laminaattitasot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Ikkunallinen kylpyhuone, poreamme, 2 suihkua: sadesuihku ja tavallinen suihku, lattialämmitys, laattalattia, kaakeliseinät.
WC-tilojen kuvaus
2 erillistä wc:tä. Ensimmäisessä bidee-suihku, peilikaappi, wc-istuin, laattalattia ja kaakeliseinät. Toisessa käsisuihku, wc-istuin, peilikaappi, laattalattia ja kaakeliseinät.
Saunan kuvaus
Harvia Cilindro kivikiuas. Seinäpinnat puupaneeli. Lattiapinnat laatta.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa pesukoneliitäntä, pesuallas, lattialämmitys, kaapisto, laattalattia ja maalatut seinät, kiinteä kaapisto, siivouskaappi. Toinen pääty on varattu vilvoittelutilaksi. Kodinhoitohuoneen yhteydessä myös kylmiö. Kodinhoitohuoneesta käynti pihalle sekä kylpyhuoneeseen.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa parkettilattia sekä maalatut seinät, varaava valkoiseksi rapattu takka sekä runsaasti ikkunoita.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneet sijoitettu omaan siipeensä. Päämakuuhuoneessa korkkilattia, muissa lautaparketti. Kaikissa maalatut seinät. Kaikissa makuuhuoneissa kaapisto.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto. Lisätietoja säilytystiloista: 2 ulkovarastoa: lämmin- ja kylmävarasto. Teknisessä tilassa keskuspölynimuri sekä ilma-vesilämpöpumppu.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
49-31-215-4
Isännöitsijän yhteystiedot
Hallituksen jäsen, Tapani Isoranta
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiöjärjestyksen mukaan osakkeenomistajat vastaavat itse hallitsemiensa huoneistojen ja tonttiosuuksien rakentamis- ja ylläpitokustannuksista.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 2 Autokatospaikkoja: 2

Tehdyt remontit
B-talossa tehdyt remontit:
2024 Kattoremontti 01/2024, takan nuohous 02/2023,
2023 Teknisen tilan ulko-oven uusiminen 02/2023, sähköjärjestelmän kokonaiskunnostus 02/2023, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö 08/2023, liesituulettimen ilmanvaihtokanava puhdistettu 08/2023, takan nuohous 02/2023, saunan kiukaan vaihto 08/2023.
2022 Sisäkaton eristeiden lisäys (ekovilla), takan slammauksen uusiminen, eteläpuolen, ikkunoiden 4kpl sisälasien vaihto, ulko-ovien lukkojen sarjoituksen uusiminen
2021 Riista-aidan uusiminen, tuulikaappien lattialaatoituksen uusiminen, ulkoportainen uusiminen (piha ja tekninen tila)
2020 Keittiökaappien ovien uusiminen
2019 Lämmitysjärjestelmän muutos (ilma-vesilämpöpumppu, autokatoksen lattian uusiminen
2018 Räystään otsa- ja aluslautojen vaihto/maalaus
2017 Keskuspölynimurin uusiminen, sisääntuloterassin uusiminen, väliovien uusiminen
2016 Saunatilojen ja yhden WC:n remontti sekä kk-huoneen lattialaatoituksen uusiminen
2015 Ilmanvaihtolaitteen moottorin vaihto
2014 Sisäseinien maalaus
2012 Keittiön tasojen, liesitason ja uunin uusiminen
2011 Talousrakennuksen ja jätekatoksen ulkoseinien maalaus, oleskelutilojen sisäkattojen uusiminen (leppäpaneeli)
2010 Makuuhuoneiden ja työhuoneen lattioiden uusiminen
Tulevat remontit
B-talo:
08.05.2024 Salaojien huuhtelu ja kuvaus
Kevät 2024 Valokuitu (Valokuitunen)
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 11.03.2033, Lisätiedot: Energiatodistus on B-asunnon todistus
Tontin koko
2 345 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Tasainen tontti, nurmikkoa, istutuksia ja grillikatos, aidattu piha-alue. A- ja B- tonttien kokonaisala on 2 345 m2, joka on jaettu yhtiöjärjestyksen liitteenä olevan kartan mukaisesti kahteen osaan.
Kaavoitustiedot
AO erillispientalojen korttelialue, e=0,20 . https://www.espoo.fi/fi/asuminen-ja-rakentaminen
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Sammenkuja 8

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-market Iivisniemi 1,1 km, K-market Soukka 1,4 km, Alepa Soukka 1,5 km
Soukan kirjasto 1,5 km, Espoonlahden kirjasto 2,5 km, Kauppakeskus lippulaiva 2,5 km, Iso omena 4,5 km
Koulut: Iivisniemen ala-asteen koulu 1,3 km, Soukan ala-asteen koulu 1,5 km, Kaitaan ylä-asteen koulu1,5 km Espoonlahden ylä-asteen koulu 1,8 km

Liikenneyhteydet
Kaitaan metroasema 1,3 km, Soukan metroasema 1,4 km
Lisätietoa auton säilytyksestä
2 autokatospaikkaa talous/varastorakennuksen yhteydessä.
Pihan kuvaus
Aidattu iso, tasainen piha-alue, joka rajoittuu puistoalueeseen. Pihalla grillikatos, marjapensaita ja istutuksia.
Tiedustelut
Tarja Takkinen-Hirvi, 0400 429 190, tarja.takkinen-hirvi@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kaitaa, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tarja Takkinen-Hirvi

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLEAT

RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.