RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

Omakotitalo | 5h + k + s + kph + 2 wc + khh + parvi + autotalli + saunamökki + var. / talli

Ohensaarenmäki 17, Ohensaari, Masku

Hinta

455 000 €

Koko

121 / 261 m²

Vuosi

2016

Unelmien kokonaisuus tarjolla Maskun Ohensaaressa! Tässä upeassa kiinteistökokonaisuudessa yhdistyy samassa koti, sekä vapaa-ajan asunto. Täällä luonnonrauha ja moderni asumismukavuus yhdistyvät saumattomasti. Vuonna 2016 valmistunut tukeva vuoluhirsitalo on alan ammattilaisen taidonnäyte, joka tarjoaa tilaa ja tyyliä suurellekin perheelle. Unohtamatta yksityiskohtia, jotka tekevät tästä kokonaisuudesta ainutlaatuisen. Päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa on avara olohuone ja keittiö. Huonekorkeuden ja kattoikkunoitten vuoksi tilaan tulvii kauniisti valoa. Oman tunnelman taloon tuovat paksut vuoluhirsiseinät ja Lapin luonnonkivimateriaalit. Keittiö, joka on avointa tilaa olohuoneeseen on toimiva ja nykyaikainen. Kodinkoneet ovat Siemensin ja tasot kiveä. Tässä kerroksessa on myös makuuhuone, työhuone sekä wc / kylpyhuone. Toisessa kerroksessa on yksi makuuhuone ja iso monikäyttöinen parvi/aula, sekä parveke. Kellarikerroksessa on tunnelmallinen saunaosasto, jossa voit rentoutua hetivalmiin sähkökiukaan lämmössä. Lisäksi täällä on iso oleskeluhuone sekä erillinen wc. Kodinhoitohuone on toimiva ja ajattoman vaaleasävyinen. Sen yhteydessä on myös hyvänkokoinen vaatehuone. Talossa on kaksi varaavaa takkaa lämmitykseen ja luomaan tunnelmaa. Lisäksi tontilta löytyy erillinen saunamökki, jossa on puulämmitteinen kiuas. Mökissä on lisäksi tupakeittiö, jossa varaava takka, sekä majoitustilaa mukavasti vaikkapa vieraiden majoitukseen. Saunamökin ympärille on rakennettu iso terassi, missä on palju. Aivan täydellinen paikka viettää laatuaikaa ystävien ja perheen kanssa. Ulkoilmaelämää varten pihalta löytyy kiva kesäkeittiö ja useampi terassi. Lisäksi iso tontti antaa mahdollisuuden niin puutarhanhoidolle kuin lasten leikeillekin. Tilava autotalli ja useat talousrakennukset tarjoavat käytännöllisiä ratkaisuja arjen tarpeisiin. Sijainti Maskun Ohensaaressa yhdistää maaseudun rauhan ja merellisen maiseman. Täältä löydät täydellisen ympäristön rentoutumiseen ja harrastuksiin luonnon helmassa, kuitenkin palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Tämä koti on ehdottomasti nähtävä, joten tervetuloa paikan päälle ihastumaan! Toimi nopeasti ja varaa oma esittelyaikasi välittäjältä! TIEDUSTELUT JA ESITTELYT: LKV Pekka Puustinen 040-8315494 pekka.puustinen@remax.fi https://remax.fi/pekkapuustinen/

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 19.5. 13:00 - 15:00

Esittely vain ennakkoon ilmoittautuville. Ilmoitathan saapumisestasi etukäteen viimeistään Lauantaina 18.5 kello 18:00 mennessä. Tervetuloa!

Esittelijänä Pekka Puustinen
p. 040 831 5494

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80353291
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + s + kph + 2 wc + khh + parvi + autotalli + saunamökki + var. / talli
Asuintilojen pinta-ala
121 m²
Muiden tilojen pinta-ala
140 m²
Kokonaispinta-ala
261 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Päärakennus: Kerrosala, kell.krs. 34 m2 + 1.krs 68 m2 + parvi 19 m2 = 121 m2 Kokonaisala, kell.krs. 65 m2 + 1.krs 68 m2 + parvi 19 m2 = 152 m2 Autotalli: 52 m2 Saunamökki: huoneistoala 23 m2, kuisti 63 m2 Varasto-talli: huoneistoala n. 50 m2, Kesäkeittiö n. 10 m2 Parveke 2 kpl yhteensä noin 35 m2 Terassit yhteensä noin 100 m2
Rakennusvuosi
2016
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

455 000,00 €

Velaton hinta

455 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: - Kiinteistövero 460 € / vuosi - Sähkön kulutus noin 20.000,00 kWh / vuosi. Sisältää lämmityksen ja käyttösähkön - Vuonna 2023 Sähkölaskut yhteensä. 3 392,11 € ( sis. sähkön myynnin, siirron ja sähköveron ) - Sähkö 282,67 / kk, vuonna 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
1. kerroksessa iso vaatehuone / varasto.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Muuta kauppaan kuuluvaa
Flyygeli. ym. asiat sopimuksen mukaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Useita terasseja, yhteensä noin 100 m2. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Terveellinen ja luonnonmukainen hirsirakennus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä. Lisätietoja kunnosta: Päärakennuksen kunto Hyvä. Saunamökin ja varasto / tallirakennuksen kunto Hyvä / tyydyttävä.
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 15.08.2028
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vesikiertoinen lattialämmitys, sähkö, ilmalämpöpumppu, 3 kpl varaavia takkoja
Tulisija
2 kpl varaavia takkoja päärakennuksessa + 1 kpl saunamökissä
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi
Keittiön kuvaus
Varusteet. Siemens jääkaappipakastin, astianpesukone, erillisuuni, keraaminen liesi. Savo liesituuletin. Välitilassa lasi. Työtasot kiveä. Lattia koivulankkua, hirsiseinät
Kylpyhuoneen kuvaus
1. kerroksen pesuhuoneessa suihku. Lattia laattaa, seinät kaakelia ja luonnonkiveä. Lattialämmitys. 2. kerroksen kylpyhuoneessa: Wc-istuin, suihku, suihkuseinät, pesuallas -allaskaappi, peilikaappi. Lattia laattaa, hirsiseinät. Lattialämmitys. Sivurakennuksessa myös suihku ja wc.
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
1. Päärakennuksessa sauna, jossa heti valmis-sähkökiuas. Lattia laattaa, seinät puupanelia ja luonnonkiveä. 2. Saunamökissä puulämmitteinen kiuas. Lattia laattaa, seinät puupanelia
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilava kodinhoitohuone, jossa runsaasti kaappitilaa. Varusteet: Pesuallas, työtasoa, silityslauta. Siemens pyykinpesukone ja kuivaurumpu, jotka ovat lähes käyttämättömät. Lattia laattaa, seinät maalattu. Lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
1. kerros. Takkahuone, jossa varaava takka. Lattiapinnat kivilaattaa, sisäseinät Lapin marmoria. Oma sisäänkäynti alapihalle. 2. kerros. Olohuone ja keittiö yhtenäistä tilaa. Lattiat koivulankkua ja hirsiseinät. 3. kerros. Makuutiloja, parvi-musiikkitila (flyygeli, joka kuuluu taloon), ulkoterassi. Lattiat koivulankkua ja hirsiseinät.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yhdessä makuuhuoneessa vaatehuone. Lattiat koivulankkua ja hirsiseinät.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Erillinen varastorakennus monenlaiseen säilytykseen noin 50 m2.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
481-433-1-234
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
5 002 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tontti oma 5000 m2, metsäinen, kalliopohjainen, maaseutuympäristössä. Rakennuspaikat ovat kalliolla, josta mukavat näkymät.
Rasitteet
Kiinnitykset: 233637.58
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus suunnittelutarveratkaisulla.
Kaavoitustiedot
Masku / kaavoitus
Tiedustelut
Pekka Puustinen, 040 831 5494, pekka.puustinen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Masku

Asuinalueena Ohensaari, Masku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekka Puustinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT / LKV HomeWay Oy

RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.