Kiinteistönvälitys Riitta Väänänen LKV
Kiinteistönvälitys Riitta Väänänen LKV

Kerrostalo | 2h, k, kph, lasitettu parveke

Tallipolku 4, Virkkala, Lohja

Hinta

59 000 €

Koko

58,8 m²

Vuosi

1975

Hyvänkokoinen läpitalon kaksio, hyvästä vakavaraisesta taloyhtiöstä. Ensimmäinen kerros (rappusia vain puolikkaan kerroksen verran). Suuri olohuone mistä käynti lasitetulle parvekkeelle. Täällä on kiva hörppiä kahvia ja katsella vihreitä näkymiä Lohjanjärvelle päin. Keittiö on erillinen ja tänne mahtuu hienosti ruokailupöytä. Yhtiössä on asiat mallillaan ja maalämpö takaa edullisen hoitovastikkeen tulevaisuudessakin. Sijainti on rauhallinen ja päiväkoteihin, kouluihin ja Virkkalan keskustan palveluihin on vain lyhyt kävelymatka. Kaunis Kässän talo on naapurissa, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia kaiken ikäisille. Pähkinäniemen uimaranta ei sekään kaukana ole. Pintaremontilla tästä saa kauniin kodin. Tervetuloa tutustumaan.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
ma 10.6. 14:30 - 14:50

Tervetuloa ilmoitettavaan yleisesittelyyn. Ilmoita tulostasi esittelyyn su 9.6 klo 20.00 mennessä puh 045 111 2353 tai riitta@krv-lkv.fi. Kiitos yhteistyöstä.

Esittelijänä Riitta Väänänen
p. 0451112353

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21957850
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
58,8 m²
Kokonaispinta-ala
58,8 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1975
Käyttöönottovuosi
1975
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

50 600,17 €

Velkaosuus

8 399,83 €

Velaton hinta

59 000,00 €

Neliöhinta

1 003,40 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Huoneistokohtaisen lainaosuuden voi maksaa pois osakkaan itse valitsemalla ajankohdalla. Ikkunaurakan laina RL1 päättyy v. 2042. Pankki perii kuluja 150 € /lainan lyhennys. Pankin kulutiedot voivat muuttua. OmaRettan kautta tilattu ja maksettu lainaosuuslasku maksaa 72,00 € /lainaosuus. Puhelimitse tai sähköpostitse tilattuna laskentapalkkio on 80,00 € /lainaosuus. Maksuhalukkuudesta tulee ilmoittaa toimistoomme edellisen kuukauden puolella tai tehdä tilaus OmaRettan kautta edellisen kuukauden puolella.

Vastike

Hoitovastike

246,96 € / kk

Pääomavastike

61,74 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

308,70 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Lämmitys kuuluu hoitovastikkeeseen. Jos ostaja maksaa asunnon yhtiölainaosuuden pois kaupanteossa, niin maksaa hän kuukausittain pelkkää hoitovastiketta. Kevät kokouksessa päätettiin rahastoida pääomavastikkeista ja huoneistokohtaista lainaosuussuorituksista enintään ne osuudet, jotka on käytetty tilikaudella lainanlyhennyksiin

Muut maksut

Vesimaksu

30,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

8,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Saunamaksu: 10 e/kerta.
Autopaikkamaksut: autotallipaikkavuokra 22,00 €/kk, autotallipaikkavuokra 2, 90,00 €/kk, autotallipaikkavuokra 3, 50,00 €/kk, autopaikkavuokra 8,00 €/kk Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä kerran tai kahdesti yhden kuukauden ylimääräinen vastike yllättävien menojen varalle. Ostaja vastaa osakehuoneiston omistusoikeuden rekisteröinnistä ja varainsiirtoverosta 1,5%

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
antenni
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Huoneistojen muutostöitä teetettäessä on huomioitava voimassa oleva asbestilaki. Muutostöistä on aina saatava lupa taloyhtiöltä ja purettavien materiaalien asbestipitoisuus on aina selvitettävä ennen töiden aloittamista. osakas vastaa kartoitus-, purku- ja remonttikustannuksista, mikäli ryhtyy huoneistossaan omaehtoisiin kunnostus- ja muutostöihin.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
ilmanvaihto:koneellinen poisto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu, osalaatoitus
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peilikaappi, pesukoneliitäntä, wc
WC-tilojen kuvaus
kts myöhemmin asunnolla
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lohja toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Oy, Juha Alasalmi / juha.alasalmi@retta.fi
Huolto
Virkkalan kiinteistöpalvelu Ky
Taloyhtiöön kuuluu
Väestönsuoja, Talopesula/itsepalvelupesula, Taloyhtiössä on sauna, Jäähdytetty kellari, Kuivaushuone, Urheiluvälinevarasto, Kellarikomero
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: yhteisantennijärjestelmä DVB-T (digitaalinen maanpäällinen verko), jokainen asunto maksaa ainakin yhden vesivastikkeen.Yj §15 tupakointikielto. Tupakointi kielletty parvekkeella, huoneistossa ja autotalleissa, sisääntulojen kohdalla ja yhtiön piha-alueella.
Tehdyt remontit
2023 B-, C-ja D-rapun poistoilmanvaihtokoneiden ja niiden ohjauksen uusiminen, maalämmön keruupiirin pumpun uusiminen, yhtiön saunaosaston kunnostus: saunan, pesuhuoneen, pukuhuoneiden 2 kpl, wc:n ja eteisen peruskorjaus, tuuIetusparvekkeiden kunnostus: parvekelaattojen ala- ja otsapintojen sekä kaiteiden maalaus, kaidepeltien uusiminen, talon kiertävän räystäspellin maalaus, lipputangon maalaus, 2022 sokkelin maalaus, Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, julkisivujen paneeliverhouksien uusiminen pelliksi ja niiden kohdalla seinien lisälämmöneristys, syöksytorvien sulatuskaapeleiden uusiminen, liittyminen kaupungin sadevesiverkkoon, 2021 syösytorvet uusittu , Vesikaton läpivientien tiivistäminen, 2018 paineenalennusventtiilin asennus , etuovien edessä olevien sementtipintojen pinnoitus, tuuletusparvekkeiden lattiapinnoitteiden uusiminen. 2017 saunankiukaan vastukset ja kivet vaihdettu, C-porraslohkon syöksytorvi paikattu. 2015 leikkipaikan kunnostus, Ilmanvaihtokanavien puhdistus. 2014 Maalämpöön siirtyminen. 2008-2009 kattoremontti, 2003 piharemontti, 2002 julkisivun puuosien maalaus.
Tulevat remontit
2024 Rakennuksen yläpihan puoleisen sivun salaojan ja sokkelin kosteuseristyksen uusiminen, asuntojen parvekekaiteiden kunnostus, autolämmitysrasioiden uusiminen ja niiden lisääminen,
2025 Käyttövesiputkien uusimisen sekä huoneistokohtaisten vesimittarien suunnittelu ja kuntotutkimus, puutteellisten kylpyhuoneiden saneerauksen suunnittelu, patteriverkoston tasapainotuksen ja säädön suunnittelu, palovaroittimet, turva- ja opastekyltit,
2026 Patteriverkoston tasapainotus ja säätö sekä patteri- ja linjasäätöventtiilien uusiminen, yläpihan valaistuksen kunnostus, vesikaton kunnon tarkkailu,
2027 -2030 Käyttövesiputkien uusiminen sekä huoneistokohtaiset vesimittarit, puutteellisten kylpyhuoneiden saneeraus,
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
5 284 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lohjan Kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Stallbacken Bostads Ab

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Tilanne 05/2024 - autopaikkoja tai -talleja ei ole vapaana. Autopaikkoihin ei ole jonoa, mutta autotalleihin on.
Autopaikat jaetaan jonotuksen perusteella. Pihassa vieraspaikkoja.
Yhtiössä 11 kpl autotalleja osakeomistuksessa. Vuokrattavia peltitallipaikkoja on 4kpl, auton lämpötolppapaikkoja 7kpl ja autotalleja 2kpl. Autotalli D 12 on yhtiön hallinnassa. Tilanne 8.5.2024 - Autopaikkoja tai -talleja ei ole vapaana. Autopaikkoihin ei ole jonoa, mutta autotalleihin on.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lohja

Asuinalueena Virkkala, Lohja

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Väänänen Riitta

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

Kiinteistönvälitys Riitta Väänänen LKV

Kiinteistönvälitys Riitta Väänänen LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.